FINANCIËN

&

MANAGEMENT

PTI heeft verschillende oplossingen ontwikkeld die betalingsverkeer stimuleren in de financiële wereld. Onze PTI Messenger zorgt ervoor dat klanten via e-mail, sms of voice-berichten volledig automatisch geïnformeerd worden over hun betalingsmogelijkheden. Ook de PTI oplossing voor automatische betalingen en overschrijvingen maakt gebruik van multi channel communicatiemiddelen. 


PTI Oplossingen voor Financiën & Management

PTI biedt financiële instellingen die online een betalingsrelatie met hun klanten hebben, een passende oplossing om het betalingsgedrag positief te stimuleren met de PTI Messenger. Via e-mail, sms of voice-berichten worden klanten geïnformeerd over hun betalingsmogelijkheden. Met de PTI Messenger worden grote(re) groepen ontvangers tegelijk bereikt. Dat werkt kostenefficiënt en respons verhogend.


Automatische betalingen en overschrijvingen

Voor automatische betalingen en overschrijvingen heeft PTI een oplossing ontwikkeld waarbij verschillende multi channel communicatiemiddelen worden ingezet. Data uit fysieke documentstromen wordt direct verwerkt. Zo verstuurt PTI de fysieke documenten en verwerkt alle informatie. Ook slaat PTI alle ontvangen informatie via voice response, e-mail en fysieke post op in een digitaal archief. Deze informatie blijft minimaal zeven jaar beschikbaar en is door de opdrachtgever via een beveiligde toegangscode rechtstreeks online te raadplegen.

Activeren creditcards

PTI heeft een oplossing ontwikkeld waarmee creditcards direct en op elk tijdstip vanuit huis geactiveerd kunnen worden. Dat kan door naar een speciaal nummer te bellen en slechts een aantal stappen te doorlopen. De klant heeft daarna meteen de mogelijkheid om de bestedingsruimte van de kaart op te vragen, aan te passen (verhogen/verlagen) en om een bedrag over te maken naar een bankrekening. De PTI oplossing faciliteert ook het simpel en snel aanvragen van een lening. De status van de aanvraag is eenvoudig te volgen.

Voorbeelden waarbij de PTI oplossingen in de Financiën & Management branches worden ingezet zijn:

  • Automatische betalingen en overschrijvingen.
  • Creditcards.
  • Betalingsregelingen.
  • Incasso’s.

 

Oplossingen voor uw branche zijn o.a.:

PTI oplossingen