INSTALLATIE 

INFRATECHNIEK

Onderhoud, reparaties en de complete aanleg van nieuwe installaties simpel inregelen met de PTI oplossingen, dat kan! De totaaloplossingen van PTI sturen alle divisies aan en zorgen dat er voortijdig wordt geïnformeerd. Van het aansturen van de werkzaamheden van uw buitendienstmedewerker tot het tijdig en volledig informeren van de consument. 


PTI Oplossingen voor Installatie & Infratechniek

PTI heeft met haar jarenlange ervaring de beste en meest complete, operationele oplossing ontwikkeld waarmee onderhoud, reparaties en de aanleg van nieuwe installaties eenvoudig wordt aangestuurd. Dat biedt controle over alle processtappen. Wij kunnen het gehele proces, van klantcommunicatie tot planning, verzorgen. Ook instappen binnen uw proces is geen enkel probleem.


Mobiele applicaties

Om onze oplossingen te ondersteunen biedt PTI mobiele applicaties, die op iedere professionele terminal (ook telefoons en tablets) werken. Daarmee bieden wij uw buitendienst medewerker een gebruiksvriendelijk en leesbaar systeem dat snel en efficiënt werkt. Door een inzichtelijke planning kan uw buitendienstmedewerker eenvoudig aan de slag met zijn taken.

Pragmatische aanpak

Hoewel de – op 20 jaar praktijkervaring gebaseerde – oplossingen van PTI sterk gestandaardiseerd zijn, laten wij ons altijd leiden door de wensen en eisen van opdrachtgevers. Waar ‘standaard’ kan, kiezen wij voor standaard, omdat zich dat in de praktijk bewezen heeft. Waar ‘op maat’ nodig is, springen we snel en adequaat in op de vragen. PTI houdt bij de implementatie ruimte voor pragmatische oplossingen. Pragmatisme zit immers in onze natuur.

 

Voorbeelden waarbij de PTI oplossingen in de Installatie en Infratechniek branches worden ingezet zijn:

  • Onderhoud.
  • Reparatie.
  • Aanleg van compleet nieuwe installaties.

 

Oplossingen voor uw branche zijn o.a. :

PTI oplossingen