Mobiel

&

Online

PTI heeft mobiele applicaties en internetapplicaties ontwikkeld voor diverse klanten. Al deze oplossingen zijn op maat ontwikkeld en vormgegeven in de huisstijl van de klant. Klanten die gebruik maken van deze diensten zullen zich wanen binnen uw organisatie terwijl de verwerking aan de achterkant door ons wordt gefaciliteerd. 


PTI Oplossingen voor Mobiel & Online

Met de mobiele en online oplossingen van PTI worden uw klanten in staat gesteld om eigenhandig gegevens door te geven, informatie op te vragen of afspraken te verzetten. Dat gebeurt in de vertrouwde omgeving van u, voorzien van de herkenbare huisstijl.


Internetapplicatie

Internetapplicaties van PTI worden volledig geïntegreerd binnen uw bestaande web omgeving. PTI bouwt een module die eenvoudig geïntegreerd kan worden zodat de klant uw website niet hoeft te verlaten. Op die manier wordt u ontzorgt en blijft uw klant in een vertrouwde omgeving. Alle informatie wordt gekoppeld in één database en de internetapplicaties zijn altijd bereikbaar.

Mobiele applicatie

De mobiele applicaties van PTI bieden u een verlengstuk van uw service. Bijvoorbeeld door uw buitendienst medewerkers van een handige en gebruiksvriendelijke applicatie te voorzien, waarin de planning en werkzaamheden overzichtelijk worden getoond.

Daarnaast biedt PTI een (leverancier) onafhankelijke mobiele applicatie, waarbij het voor uw klant mogelijk is om verbruiksgegevens te bekijken en te vergelijken. 

Voorbeelden waarbij de PTI oplossingen in de Mobiele & Online branches worden ingezet zijn:

  • Vervanging- of reparatie werkzaamheden.
  • Verzetten van afspraken.
  • Doorgeven van gegevens.
  • Vergelijken van verbruiksgegevens.

 

Oplossingen voor uw branche zijn o.a. :

PTI oplossingen