Multi Channel


PTI is uw Multi Channel communicatie partner. PTI oplossingen zijn al sinds 1995 multimediaal (Multi Channel). PTI zet voor u doeltreffend traditionele en digitale communicatiemiddelen in om het beste resultaat te halen. Door Multi Channel op de juiste manier in te zetten worden kosten bespaard en blijven klanten terugkomen. Multi Channel is een unieke manier om uw klanten op diverse manieren te bereiken.

Met PTI Multi Channel combineert u diverse communicatiemiddelen: traditioneel en modern. Het is eenvoudig te integreren in uw systemen. Grote hoeveelheden data kunnen worden verrijkt. PTI verwerkt deze gegevens voor u eenvoudig, gestructureerd en klantvriendelijk.

De meest gebruikte [traditionele] kanalen zijn papierstromen, telefonie, e-mail en internet. Daarnaast zijn er [moderne] kanalen zoals massamedia, social media en mobiele applicaties.

De voordelen van de PTI internetapplicatie:

  • Geïntegreerd in uw eigen web omgeving.
  • Klantvertrouwen.
  • Koppelingsmogelijkheden met andere PTI oplossingen.

 

Wat kan de PTI Internetapplicatie voor uw organisatie betekenen? Bel ons voor meer informatie op 0348466888, stuur een e-mail naar commercieel@pti.nl of vraag direct een offerte aan via de button ’aanvraag offerte'.