SMS & Uitbellen


De PTI Call Tool (sms en uitbellen) is een unieke oplossing die het mogelijk maakt om, op ieder gewenst moment en vanaf iedere locatie, een telefonische stimulatieactie uit te voeren.

De Call Tool maakt persoonlijk klantcontact en professionele afhandeling van telefoonverkeer eenvoudig en doeltreffend. De webtool is zeer overzichtelijk en laat in één oogopslag de non respons per campagnegroep zien. Zij kunnen op verschillende manieren worden nagebeld, waardoor maximale respons op uw campagne wordt gerealiseerd.

De webtool biedt daarnaast allerlei aanvullende mogelijkheden, die het uitvoeren van administratieve communicatieprocessen verbeteren.

PTI beschikt daarvoor over een eigen platform met aansluitingen op alle beschikbare communicatiemogelijkheden zoals internet, telefoon, sms en print & mail. De PTI Call Tool kan onderdeel uitmaken van een totaaloplossing, die bestaat uit verschillende PTI webtools, zoals het planningssysteem en de multisite.

De voordelen van de PTI Call Tool:

  • Grote bestanden in één keer verwerken.
  • Persoonlijk klantcontact.
  • Professionele afhandeling.
  • Aansluitende vervolg communicatieprocessen mogelijk.

 

Welke mogelijkheden biedt de PTI Call Tool uw organisatie? Bel ons voor meer informatie op 0348466888, stuur een e-mail naar commercieel@pti.nl of vraag direct een offerte aan via de button ’aanvraag offerte'.