Mobiele
Applicaties


PTI ontwikkelt mobiele applicaties. De mobiele applicaties zijn op maat gemaakte oplossingen, maar worden ook ontwikkeld ter ondersteuning van andere PTI oplossingen.

Werkuitvoerder applicatie

Deze mobiele applicatie is ontwikkeld ter ondersteuning van het PTI planningssysteem. Deze applicatie biedt uw buitendienstmedeweker een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en leesbare applicatie om de werkzaamheden snel, efficiënt en correct te kunnen uitvoeren.

De applicatie is beschikbaar voor diverse besturingssystemen en werkt – naast op professionele terminals – ook op telefoons en tablets.

Verbruik applicatie

Met deze mobiele applicatie kan iedere consument zijn (energie)verbruik bijhouden. Een onafhankelijke verbruik applicatie, niet gekoppeld aan één leverancier van energie. Een unieke applicatie die het mogelijk maakt om verbruik en tarieven van vergelijkbare huishoudens en concurrerende leveranciers te bekijken. Met deze applicatie is de regie in handen van de consument.

De voordelen van de PTI mobiele applicaties:

  • Op maat gemaakt.
  • Koppelingen met database of andere systemen.
  • Controle op gegevens.
  • Eenvoudig, helder en snel.

 

Wilt u meer weten over (een van) deze mobiele applicaties? Bel ons voor meer informatie op 0348466888, stuur een e-mail naar commercieel@pti.nl of vraag direct een offerte aan via de button ’aanvraag offerte'.