Multisite


Onder andere bouwbedrijven, woningbouwverenigingen, retail organisaties, vakantieparken en gemeenten beheren grote volumes van individuele objecten/adressen. Onze Multisite is ideaal om informatie van deze objecten te collecteren. Individuele klanten kunnen gegevens invoeren in eenzelfde omgeving, waarna de gegevens worden gebundeld en verwerkt voor de opdrachtgever.

De PTI Multisite biedt een oplossing voor het collecteren van meetdata voor multisites. Energiemaatschappijen collecteren deze bulkmeterstanden eenvoudig met optimale opnamescores. De eigenaar van een multisite krijgt een oproep per e-mail en kan via de tool eenvoudig de meterstanden doorgeven van alle afzonderlijke adressen en op diverse momenten. De Multisite [tool] controleert bovendien iedere afzonderlijk ingevoerde stand meteen via een reken- en wisseltoets.

De multisite wordt volledig voorzien van herkenbare huisstijl. De tool levert de ingevoerde gegevens samengevoegd in één databasebestand aan.

De voordelen van de PTI Multisite:

  • Verwerken van grote hoeveelheden data.
  • Voorzien van herkenbare huisstijl.
  • Eén platform voor alle afzonderlijke adressen.  

 

Waar kunt u de PTI Multisite voor inzetten? Neem contact met ons op en wij bespreken met u de vele mogelijkheden. Wij zijn te bereiken via het telefoonnummer 0348466888, stuur een e-mail naar commercieel@pti.nl of vraag direct een offerte aan via de button ’aanvraag offerte'.