Event

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


Privacy & data bescherming
Bent u voorbereid op de nieuwe Europese privacywetgeving 2018?
 

                      >>>>Direct aanmelden<<<<

Vanaf 2018 geldt de nieuwe Europese wet op het gebied van gegevensbescherming: de Algemene Verordening gegevensbescherming (AVG). Deze wet zorgt onder meer voor een versterking en uitbreiding van privacy rechten en meer verantwoordelijkheid voor uw organisatie. Na invoering van de AVG dienen organisaties zelf de wet na te leven en moeten dit ook kunnen aantonen. Het niet naleven resulteert in boetes vanuit de toezichthouder tot wel 4% van de wereldwijde jaaromzet.

Gaat u boetes betalen of bent u voorbereid op de AVG? Op donderdag 18 mei organiseert PTI daarom het Privacy & Data event 2017. Tijdens dit event bereiden wij u voor op de nieuwe AVG.  Wij gaan in op vragen als: Wat laat de wetgeving toe?, wat zijn de risico’s bij datalekken?,  voldoen uw huidige processen, diensten en goederen of moet u ze aanpassen? Aan het einde van het event heeft u inzicht gekregen in de te nemen voorbereidingen en kunt u direct aan de slag binnen uw organisatie. 

                     >>>>Direct aanmelden<<<<

 

Programma

09.30 uur: Ontvangst met koffie & thee

10.00 - 10.40 uur : Keynote Johan Rambi  over wetgeving

10.40 - 11.20 uur: Keynote Jan Rochat over ICT (Data en Development)

11.20 - 11.35 uur: Korte pauze

11.35 - 12.15 uur: Keynote Kevin de Goede  over het gedrag van consumenten t.o.v. privacy

12.15 uur: Lunch

 

Sprekers

  • Jan Rochat: Chief Technology Officer bij AET en deskundige op het gebied van ICT.
  • Johan Rambi: Corporate Privacy & Security advisor bij Alliander en deskundige op het gebied van wetgeving.
  • Kevin de Goede: Behavioural psychologist bij D&B en deskundige op het gebied van gedrag. 

 

Aanmelden

Wij nodigen u, als klant van PTI, uit voor dit event. Er zijn geen kosten aan verbonden. Stuur een e-mail  met uw voor-en achternaam en 06-nummer aan amanda@pti.nl

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan dit event, de toegang is gratis.

Adres:

 

LinkedIn

Outlook