Relatie-/sponsor golfwedstrijd

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


De Spieren voor Spieren Golfdag, georganiseerd door en op De Hooge Rotterdamsche in samenwerking met PTI was een groot succes. Er deden naast relaties van de businessclub en PTI, maatschappelijk partner Spieren voor Spieren, ook een aantal prominente ex-topsporters aan mee. Dat waren onder andere Marianne en Henk Timmer, Leo Beenhakker en ex-hockeyers Minke Booij, Wieke Dijkstra en Marjolein Bolhuis-Eijsvogel. Ook de veiling die gehouden werd voor onderzoek naar spierziekte bij kinderen was een groot succes, waardoor de totale opbrengt voor het goede doel meer dan achttien duizend euro opleverde. Minke Booij, directeur van de Stichting Spieren voor Spieren, vertelde dat deze opbrengst de stoutste verwachting overtrof. Zij bedankte de gulle gevers, de deelnemers aan en de sponsors, PTI en De Hooge Rotterdamsche, van deze bijzonder geslaagde golfdag heel hartelijk.

 

Luister met ons mee op Radio Rijnmond.

http://www.rijnmond.nl/nieuws/159420/Geld-bij-elkaar-slaan-voor-Spieren-voor-Spieren