asd

Klantenpanel PTI

PTI is razend benieuwd naar jouw mening!

Klantenpanel PTI

Om meer inzicht te krijgen in de ervaringen en verwachtingen van onze klanten bij het gebruik van onze producten, diensten en service organiseren wij een klantenpanel. Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan ons klantenpanel.

Wat is een klantenpanel eigenlijk?
Een klantenpanel is een bijzondere ontmoeting tussen klanten en PTI medewerkers in de vorm van een groepsgesprek waarin verschillende thema’s aan bod komen die voor klanten van PTI van belang zijn. Wij willen graag leren van onze klanten om zo onze dienstverlening te verbeteren!

Doel van een klantenpanel
Het doel van dit klantenpanel is om ervaringen en verwachtingen rechtstreeks van de klant te horen en met jou in gesprek te gaan hierover. Door het aan tafel delen van ervaringen kunnen wij onze dienstverlening en dus jouw beleving verbeteren. Daarnaast is het heel waardevol om jullie feedback te krijgen over het werken met PTI, het draait tenslotte allemaal om de klant!

Aanmelden
Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden voor het PTI klantenpanel. Zodra wij er 1 organiseren nemen wij contact met u op en kunt u aangeven te willen deelnemen ja of nee.