PTI
Partners

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


PTI werkt samen met MMP uit India. Bij MMP werken 10 medewerkers voor PTI. Bijzonder aan deze samenwerking is dat de medewerkers geregeld naar Nederland komen. Niet alleen de Nederlandse taal, gewoontes en normen worden geleerd, ook de onderlinge banden en verhoudingen worden versterkt. Daarnaast helpt het om blijvend te verdiepen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen binnen het ICT vakgebied.

 

Afgeronde projecten:

Samen met Dunea is PTI actief in waterleidingprojecten in het buitenland. We zijn bijvoorbeeld bezig met bijna 20.000 wateraansluitingen voor Tarakan in Indonesië. PTI heeft een uniek en kostenefficiënt totaalconcept ontwikkeld voor het verzamelen van meterstanden, metervervanging klantbeheer en facturatie. Dunea brengt in de projecten haar expertise in voor de processen en infrastructuur voor de watervoorziening. PTI faciliteert met haar SaaS oplossingen de processen voor een degelijke administratie en meteropname. Samen met de lokale partner wordt het waterbedrijf op weg geholpen en wordt de organisatie zo opgeleid dat ze met de juiste middelen zoals computers, internetvoorzieningen en handterminals kunnen voldoen aan de doelstelling om de kwaliteit van water en de processen er omheen sterk te verbeteren.