Spierathlon 2017

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


Update 12 juni 2017........ Afgelopen zaterdag was de 3e editie van de Spierathlon. Diverse (top)sporters volbrachten de 1/8 triathlon samen met een spierziek kind. De topsporters overhandigden een cheque van €176.534,- aan de directrice van de stichting Spieren voor Spieren. Bekijk het Telegraaf fragment met mooie interviews, o.a. Jeroen Zoet, Ronald de Boer en Daley Blind, over dit prachtige evenement. (Spierathlon fragment start bij 01.09 min)

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op zaterdag 10 juni 2017 organiseert de stichting Spieren voor Spieren voor de derde keer de Spierathlon. In teamverband zullen volwassenen met kinderen – met of zonder spierziekte – 500 m zwemmen, 20 km fietsen en 5 km hardlopen. Dit alles om geld op te halen voor kinderen met een spierziekte. De Spierathlon is rond de Ouderkerkerplas in Ouderkerk aan de Amstel.

Doe je ook mee?

PTI heeft ook dit jaar weer Spierathlon teams waar u zich bij kunt aansluiten. Een team bestaat uit 1, 2 of 3 deelnemers en een (spierziek)kind. Wilt u mee doen stuur dan een e-mail aan amanda@pti.nl. Geef aan of u wilt zwemmen, fietsen of lopen (of de gehele Spierathlon wil doen). U kan ook direct aanmelden via de website van Spieren voor Spieren.

PTI Teams

Op dit moment heeft PTI 7 (!) teams die deelnemen met de Spierathlon. Wij stellen alle teams hieronder aan u voor. Klik op de link om de sponsorpagina te openen.

Team 1
Jan Posma, Zev Posma en Herman Koopman

Team 2
Luc Posma, Ron Tuinenburg en Ramon van Stappershoef

Team 3
Suzanne van den Berg, Arjen Norbart en Rick Mulder

Team 4
Cees van der Voorden, Peter Zwetsloot en Annette Dales

Team 5
Hanneke Maas, Bart Zanbergen en Peter Kuin

Team 6
Rob Stolk en Arjen Snoek

Team 7
Zenna Posma, Maaike van de Bovenkamp en Fabian de Jonge


Spierathlon 'PTI' teams 2016 | Fotograaf: Giuseppe Toppers www.danto.nl