Maatschappelijk

verantwoord

ondernemen

PTI is specialist binnen het nuts-domein. Vrijwel alle Nederlandse elektriciteits-, gas- en drinkwaterbedrijven werken – al ruim 20 jaar – met onze oplossingen. Deze lange samenwerkingen leveren goede relaties op, waar wij ons dag in dag uit voor inzetten.

Wij staan voor: Pragmatisch, Transparant en Integriteit.

Gestructureerde of ongestructureerde data? Basis- of complexe processen? Voor ons geen probleem, wij creëren presenteerbare informatie. We vinden overal een passende oplossing voor.

Door de jarenlange ervaring bieden wij de beste en meest complete, operationele oplossingen. Het bespaart kosten en levert waar mogelijk meer informatie op. Kortom: we helpen onze klanten hun processen te verbeteren.


PTI stuurt relaties zo veel mogelijk op dienstverlening dat elektronisch kan worden uitgevoerd. De eigen organisatie werkt aan het reduceren van papierstromen en is volledig met LED ingericht om energie te besparen. PTI stimuleert de fitheid van haar personeel met fiets en fitness programma’s, en deelname aan sportevenementen georganiseerd door haar goede doelen partner Spieren voor Spieren.

Al het drukwerk [antwoordkaarten, enveloppen en formulieren] dat PTI inzet voor mailingen heeft het FSC keurmerk. Daardoor weet u zeker dat de grondstof voor het papier afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.